HUISHOUDELEKTRO >> Wasmachine >> Bauknecht >> WA ECO 9281
Bauknecht WA ECO 9281
PDF pagina
Productbeschrijving:

Deze wasmachine 1400 tpm heeft energieklasse A+++ -50% en is uitgerust met ZENTechnology, SoftMove technologie, CleverClean, FreshFinish, 15° Green&Clean, Optie Stain15° en volledige waterbeveiliging. Vulgewicht 9kg.Kenmerken van deze Bauknecht wasmachine: een royale capaciteit van 9 kg. Kleur wit. De exclusieve sensortechnologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan en garandeert perfecte verzorging van uw wasgoed. Een snelle en efficiënte zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut. Uitmuntende A+++ energieklasse, verlaagt het energieverbruik met 50%. Uitmuntende A+++ energieklasse. PremiumCare, een uitzonderlijke zorg voor uw kleding. De unieke SoftMove-technologie past de trommelbewegingen aan de wasbelading en het wasprogramma aan, zodat er een optimaal wasresultaat ontstaat. Zo wordt uw kleding gewassen met superzachte trommelbewegingen, aangepast aan ieder programma.ZEN-motor met levenslange garantieZENTechnology: de stilste wasautomaat op de markt met levenslange garantie op de motor.

Doe de was wanneer u maar wilt - niemand hoort het. Dankzij de innovatieve inductiemotor, met levenslange garantie en geluidsisolerende zijpanelen zijn de Bauknecht wasautomaten stiller dan ieder ander model op de markt.CleverCleanMet deze intelligente technologie wordt uw wasgoed gespoeld met vooraf gemengd water en wasmiddel. Zo wordt uw wasgoed voorzichtig behandeld en werkt het wasmiddel efficiënter. Tegelijkertijd zorgt CleverClean voor een minimale water- en energieconsumptie en spaart u het milieu en uw portemonnee.FreshFinishVoorkomt kreuken en vouwen op een betrouwbare manier.

De laatste spoeling met warm water van 40°C bereidt uw wasgoed optimaal voor op de zwierfase. Als u de kleding niet meteen uit de wasautomaat kunt halen, zorgt FreshFinish voor regelmatige trommelbewegingen na het wasprogramma zodat uw wasgoed tot 6 uur lang fris en kreukvrij blijft.SoftMove-technologieSoftMove: wellness voor uw wasgoed

De unieke SoftMove-technologie past de trommelbewegingen aan de wasbelading en het wasprogramma aan, zodat er een optimaal wasresultaat ontstaat. Zo wordt uw kleding gewassen met superzachte trommelbewegingen, aangepast aan ieder programma. In combinatie met de extreem zachte trommelstructuur van PremiumCare worden de vormen, kleuren en stoffen optimaal beschermd.


€ 699,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :WA ECO 9281
Eancode :4011577460735
Bediening via app :
Beveiliging tegen waterschade :
Breedte :59.5 cm
Diepte :64 cm
Droogresultaat :B
Eindsignaal programma :
Energieklasse :A+++
Geluidsniveau centrifugeren :68 dB(A)
Geluidsniveau wassen :48 dB(A)
Gewicht :85 g
Hoogte :85 cm
Jaarlijks waterverbruik :9300 Liter
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Trommelreiniging :
Trommelverlichting :
Uitgestelde start :
Warmwateraansluiting :
Wasresultaat :A
Wi-Fi :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Aansluitwaarde :1820 W
Jaarlijks elektrisch verbruik :109 kWh
Type wasmachine :Frontlader
Aantal programma's :7
Antivlekkenfunctie :
Stoomfunctie :
Trommelinhoud :9 kg
Zwiersnelheid (maximaal) :1400 t/min
Wasprogramma's :Katoen , Korte was , Synthetisch , Fijne was , Wol
Speciale wasprogramma's :Gemengde kleding , Vlekken
Automatische dosering wasmiddel :
Koolborstelloze motor :
Hebt u ook gedacht aan