Whirlpool AMW 825/IX
PDF pagina
Productbeschrijving:

Jet DefrostSnel ontdooien.

Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.Forced AirBehoud de smaak.

Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.Jet StartBuitengewoon snel opwarmen.

De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.3D TechnologiePerfecte bereiding.

De revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.Auto CleanOm het apparaat intern schoon te maken hoeft de consument alleen een kom water in de magnetron te plaatsen en de Auto Clean functie te selecteren. De natuurlijke kracht van stoom maakt de voedselresten binnen een paar minuten los waardoor ze makkelijk weggeveegd kunnen worden.


€ 949,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :AMW 825/IX
Eancode :8003437396168
Automatische programma's :0
Breedte :59,5 cm
Diepte :55,6 cm
Hoogte :45,5 cm
Inhoud :40 Liter
Deuropening :Neerklapbaar m
Verwarmingswijze :Multifunctie Hete lucht , Microgolf
Vermogen microgolf :900 W
Aansluitwaarde :2800 W
Crispfunctie :
Gratineer functie :
Grill :
Nisbreedte (minimaal) :56 - 56,8 cm
Nisdiepte (minimaal) :55 cm
Nishoogte (minimaal) :45 - 45,2 cm
Ovenfunctie :
Draaischotel :